facebook
?>

Международни Централни Лаборатории

Централна Референтна Лаборатория

Премиера на пазара на лабораторни услуги за Югоизточна Европа

full-line-shadow
flower-icon2

Централна Лаборатория Синево се отличава с най-модерния дизайн, външната реплика на апаратурата от най-висок стандарт, с която разполага. Открита през декември 2010 г., тя е резултат на инвестиция от над 10 млн. евро.  Най-голямата частна лаборатория в Румъния. Оборудвана с уникална апаратура за нашия географски регион Централна Референтна Лаборатория може да извършва изключително комплексни лабораторни тестове в много по-кратък срок и с много по-малък процент допустими грешки.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО

Централна Лаборатория

full-line-shadow
lab-central-icon1
animatie
full-line-shadowlab-central-icon1

  lab-central-icon2

  Избрахме Синево заради хората тук, защото всеки ден сме все по близо до тези, които изискват правилна и пълна диагноза.
  Избрахме Синево заради визията да изгради лаборатория на високо конкурентно ниво,лаборатория за съвременна диагноза. Синево е доказателство за успешна алтернатива,лаборатория родена в Румъния, израстнала в Румъния и разширена днес в 10 други страни.
  Първият път в Централната лаборатория беше като преминаване в друго измерение. От входа разбрах, че всичко тук е мислено по различен начин, напълно различен от това, което някога съм срещал в Румъния. Във всеки отдел открих различен вид оборудване, различни лабораторно тестване, най-важното, други хора, обичащи работата си,работещи с общи усилия да преодолеят границите на конвенционалното.
  flower

  Д-р Михай Стойча

  Началник отделение по хистопатология Синево Румъния

  full-line-shadow