20% отстъпка на пренатален тест VERAgene

пренатален тест veragene

Само до 20-ти декември, 2022 г. ще можете да заявите пренатален тест VERAgene със 20% отстъпка от редовната цена само в лаборатории Синево България. Отстъпката се предоставя само при предварително направена поръчка през нашата платформа за онлайн заявки.

VERAgene е единственият неинвазивен пренатален тест, който едновременно открива анеуплоидии, микроделеции и точкови мутации.

отстъпка пренателен тест veragene

Заявете VERAgene сега

ИзследванеЦенаПоръчай

Как действа VERAgene?

По време на бременността, безклетъчна ДНК на плода се отделя от плацентата и циркулира в майчината кръв, заедно с нейната собствена безклетъчна ДНК. Свободната ДНК се изолира и анализира независимо за анеуплоидии и микроделеции. Същевременно, използвайки наша патентована технология, свободната ДНК се анализира съвместно с ДНК проба от бащата, за да се установи дали родителите са носители на някое от 100-те моногенни заболявания, включени в изследването. Използва се и специфичен алгоритъм, за да се изчисли рискът плодът да притежава анеуплоидия, микроделеция или моногенно заболяване. Безклетъчната ДНК се изолира от майчината кръв и се анализира заедно с ДНК проба от бащата, за да се установят потенциални генетични мутации, като се използва патентована технология от ново поколение и биоинформатика.
Препоръчва се консултация с проследяващия лекар след получаване на резултатите.

Прочетете повече

VERAgene пренатален тест

  • Отстъпката по настоящата промоция се прилага само в онлайн платформата ни за заявки на www.synevo.bg.
  • Отстъпката по настоящата промоция е валидна до 20.12.2022 г.
  • При заявка на изследвания в обектите на СМДЛ Синево България се начислява такса за обработка на биологичния материал, съгласно политиката на компанията.