Category: Пакети тестове

Rak na gyrdata Thumb
Новини от Synevo България
marketing

СИМПТОМИ И ПРЕВЕНЦИЯ НА РАК НА ГЪРДАТА

Решили сте, че сте един за друг и тъкмо сте определили датата на голямото събитие. Въодушевени сте, опитвате се да разрешите всичко, но разбирате, че задължително трябва да си направите някои медицински изследвания. За част от Вас, на пръв поглед това изглежда само загуба на време. Ако не знаете какви са тези изследвания и каква е тяхната роля, в тази статия сме си поставили за цел да Ви разясним и да Ви накараме да осъзнаете тяхната важност.

Прочетете още >
Превенция на диабет
Изследвания и цени
Медицински Екип Synevo

Диабет

Какво е диабет? Диабет: група от заболявания, причинени от постоянни повишени нива на кръвната глюкоза. Това означава, че ако имате това заболяване, независимо от вида

Прочетете още >
Активна жена
Изследвания и цени
Медицински Екип Synevo

 Активна Жена: Пакети превенция

Екипът на Синево приготви за вас няколко опции за пакети, посветени на женското сексуално здраве. Жените минават през различни състояния като хормонални промени, бременност или

Прочетете още >
Щитовидна жлеза – Проследяване
Изследвания и цени
Медицински Екип Synevo

Щитовидна жлеза – Проследяване след хирургично лечение

При някои заболявания на щитовидната жлеза се налага провеждане на хирургично лечение, чрез частично отстраняване на засегнатата зона или пълно отстраняване на жлезата, както се процедира при лечението на рака на щитовидната жлеза. При тази интервенция е възможно да бъде отстранена една или повече от паращитовидните жлези, основно отговорни за калциево-фосфорната обмяна.

Прочетете още >
Щитовидна жлеза – скрининг
Изследвания и цени
Медицински Екип Synevo

Щитовидна жлеза –  Скрининг

Щитовидната жлеза е един от най-важните органи в ендокринната система на човека. Под въздействието на ТSH (тиреоидостимулиращ хормон), жлезата произвежда T4 (тироксин) и T3 (трийодтиронин).

Тиреоидните хормони имат значителен ефект върху човешкия организъм. Те влияят върху основния метаболизъм, кислородната консумация, енергийния баланс, производството на топлина.

Прочетете още >
Щитовидна жлеза – Диагностичен
Изследвания и цени
Медицински Екип Synevo

Щитовидна жлеза – Диагностичен

Добре е да си направите пълна диагностика на щитовидната жлеза. Нивата на TSH и щитовидните хормони ще дадат представа за функцията на жлезата. Чрез изследване на тиреоидните антитела (МАТ, ТАТ, ТРАТ) може да се докаже или изключи наличие на автоимунно заболяване на щитовидната жлеза.

Прочетете още >

Уважаеми клиенти, моля, преди да направите заявка или да планирате посещение, запознайте се работното време на нашите манипулационни и се консултирайте с лаборантите за времето за изработване на изследванията (CLICK).

КОД

10SYNEVO

10% остъпка от стойността на всички тестове при заявка онлайн