facebook

NIFTY

Цена на изследване: 1395.00 Лева

NIFTY® е напълно безопасен за бебето и майката, лесен, с изключително висока точност кръвен тест, който проверява за наличието или потвърждава липсата на някои генетични аномалии, като Синдром на Даун, още от 10-та седмица от бременността.

Synevo NIFTY test

Над 1,000,000 теста проведени в цял свят.

Утвърдени от проучване на близо 147,000 бременности.

 

Какво е NIFTY®?

NIFTY® е неинвазивен пренатален тест (обикновено се нарича NIPT), който проверява за наличието на тризомии, като: Синдром на Даун (тризомия 21), Синдром на Едуардс (тризомия 18), Синдром на Патау (тризомия 13) и за още 15 други генетични състояния, причинени от допълнителна или липсваща генетична информация в ДНК на плода.

Ако желаете, NIFTY® тест може също да ви даде информация, относно пола на Вашето бебе.

За да се извърши NIFTY® тест е необходима кръвна проба от 10 мл. от бременната, след 10-та гестационна седмица. Резултатите от теста са готови в рамките на 10 работни дни.
С чувствителност от над 99% за откриване на тризомии 21, 18 и 13, NIFTY® тест предлага по-голяма точност, отколкото традиционните методи за скрининг и за разлика от инвазивни процедури, като.амниоцентезата, няма опасност от спонтанен аборт.

 

NIFTY® Предимства

 

БЕЗОПАСЕН

  • Без риск от спонтанен аборт

ЛЕСЕН

  • Тестът се извършва от малка кръвна проба, 10мл. майчина кръв

ТОЧЕН

  • Доказана >99% чувствителност, от проведени над 147 000 изследвания на бременни

НАДЕЖДЕН

  • До момента са проведени над 1 000 000 NIFTY теста

 

Как работи NIFTY® тест?

По време на бременност, ДНК на бебето преминава в кръвния поток на майката. За да се извърши теста NIFTY се взема 10 мл. кръвна проба от майката, още от 10-та седмица от бременноста. От тази кръвна проба се анализира свободната фетална клетъчна ДНК, за да се установи здравето на бебето и да се провери дали няма прекалено малко или прекалено много хромозоми.

Synevo NIFTY test

Трябва ли да си направя теста NIFTY?

Много родители избират да направят NIFTY® тест, защото се нуждаят от потвърждние относно здравето на плода на тяхната бременност. Гинекологът, който следи бременността Ви също може да Ви препоръча NIFTY® тест, поради някоя от следните причини:

  • майката е в напреднала възраст
  • имате лична или фамилна анамнеза на хромозомно състоние
  • Получили сте нетипични резултати от серумния скрининг или ултразвуковото изследване, направени през 1-ви или 2-ри триместър от бременността.

Консултирайте се с квалифициран специалист, какъв тест е подходящ за Вас.

СИНЕВО - НИФТИ - Table

СИНЕВО - НИФТИ - Table

СИНЕВО - НИФТИ - Table

* Неинвазивен пренатален тест за Тризомии 21,18 и 13 – клинично тестван над 146 958 бременни.