Синево е европейска верига от медико-диагностични лаборатории, част от шведската здравна организация Medicover Груп. В 58 лаборатории в Централна и Източна Европа се извършват около 80 милиона теста. Компанията е известна с високото качество на лабораторните услуги, предлагани на пациентите.

В България Синево се стреми да бъде водеща референтна лаборатория, която си поставя за основна цел най-добрата грижа за пациента като:

  • предлага най-богатата гама от лабораторни изследвания (над 3000) в области като: хематология, биохимия, молекулярна биология, имунология, микробиология, алергология и др.
  • работи на достъпни цени
  • подпомага общественото здравеопазване, предоставяйки най-добрите и доказано качествени лабораторни тестове
  • използвайки най-съвременната и доказано качествена диагностична апаратура на марките Roche Diagnostics, Sysmex, Siemens, Vitec и др.

Синево лаборатория

Синево лаборатория

Синево лаборатория

 

Синево предлага алтернатива за диагностика в България, залагайки на широка гама от рутинни и усъвършенствани тестове във всички основни области на клиничната патология. От края на 2017 г. Синево България управлява национална мрежа, състояща се от 7 лаборатории и 20 пункта за пробовземане. Синево България има 1.000.000 проведени теста.

Синево България е част от Medicover – водещ международен доставчик на медицински и диагностични услуги. Създадена е през 1995 г. в отговор на нарастващото търсене на висококачествени здравни услуги в Полша. Впоследствие Medicover разширява дейността си и в други страни, за да удовлетвори подобни нужди. Днес най-големата оперативна дейност на Medicover е в Полша, Германия, Румъния и Украйна. Medicover предоставя широк спектър от здравни услуги чрез развита партньорска мрежа от амбулаторни клиники, болници, специализирани лечебни заведения и лаборатории посредством два типа услуги- здравни и диагностични.

Здравни услуги – доставчик на здравно обслужване, финансиран основно от работодатели, които предлагат социални планове, вариращи от базово до специализирано лечение. Основните пазари са Полша и Румъния, двете най-големи и бързо развиващи се икономики в Централна и Източна Европа.

Диагностични услуги – мрежа от лаборатории с международен мащаб и местно познаване на пазара, предлагащи цялостни клинични решения със силна ориентираност към иновациите. Диагностичните отдели работят в Германия, Румъния, Украйна, Полша, Беларус, Молдова, Сърбия, Турция, Грузия и България. Чрез мрежата от 91 лаборатории и 511 висококачествени стандартизирани пунктове за пробовземане в 10 страни, отделът предлага повече от 3000 услуги. Те включват както рутинни кръвни тестове, така и високоефективна диагностика. Само през 2017 година се извършват повече от 124 милиона теста. За повече информация можете да посетите: www.medicover.com