20% отстъпка на пренатален тест VERACITY

Банер Veracity 1200 400

Само до 31-ви март, 2023 г. ще можете да заявите най-всеобхватният неинвазивен пренатален тест от серията VERACITY™ със 20% отстъпка от редовната цена само в лаборатории Синево България. Отстъпката се предоставя само при предварително направена поръчка през нашата платформа за онлайн заявки.

VERACITY е иновативен, неинвазивен пренатален тест, чрез който се откриват най-често срещаните генетични аномалии на плода, като синдром на Даун /най-често срещаната генетична аномалия/, синдром на Едуардс, синдром на Патау, както и анеуплоидии при X и Y хромозомите.

Screenshot 3

Заявете VERACITY сега

ИзследванеЦенаПоръчай

Какво представлява тестът VERACITY?

Феталната ДНК от плацентата преминава в кръвния поток на майката и може да бъде установена там от 10-а седмица на бременността. Чрез изследването на феталната ДНК (измерена като фетална фракция, или процент ДНК на плода спрямо ДНК на майката), може да се определи риска за бебето да има хромозомни нарушения – тризомии, анеуплоидии и микроделеции (за термините вижте речника накрая).

VERACITY е валидиран тест, който може да се използва както за едноплодна, така и за двуплодна бременност и при синдрома на изчезналия близнак.

При този тест се взима кръвна проба от периферна вена на майката и се изпраща до нашата партньорска лаборатория NIPD Genetics. В лабораторията безклетъчната ДНК на плода се изолира от кръвта на майката и се анализира с помощта на собствена  аналитична и биоинформационна технология от ново поколение. Резултатите се предоставят на Вас и Вашия лекар след няколко работни дни.

VERACITY предоставя и опция да разберете пола на Вашето бебе.

Прочетете повече

VERACITY пренатален тест

  • Отстъпката по настоящата промоция се прилага само в онлайн платформата ни за заявки на www.synevo.bg.
  • Отстъпката по настоящата промоция е валидна до 31.03.2023 г.
  • При заявка на изследвания в обектите на СМДЛ Синево България се начислява такса за обработка на биологичния материал, съгласно политиката на компанията.