Месец на мъжкото здраве в лаборатории Синево

Banner Movember 1200x400px

Ноември е посветен на мъжкото здраве и по-специално на превенцията на рака на простатата. Ракът на простатата е най-често срещаният карцином при мъжете и всяка година по света се диагностицират милиони нови случаи. Целта на Movember кампанията е до 2030 г. да се намали броят на хората, които умират преждевременно от това заболяване, с 25%.

За да подкрепим кампанията, ние от лаборатории Синево разработихме специални пакети с изследвания за диагностика на мъжко здраве. Трите пакета са насочени към мъже на различни възрасти – 18-30 г., 30-49 г. и мъже над 50 г.

Посланието ни към вас е да не отлагате и този път. Знаем, че животът на повечето мъже е изпълнен с много ангажименти и отговорности. Най-мъжкото, което можете да направите, е да се погрижете и за себе си, за да предотвратите сериозни заболявания и да продължите да бъдете полезни на себе си, своите близки и обществото.

Заявете подходящия пакет през нашата платформа за онлайн поръчки. Изберете ден на посещението и най-удобния за Вас обект, а ние ще Ви очакваме.

Кой от промоционалните пакети е най-подходящ за вас?

Важно е мъжете да следят здравето си на всяка възраст, за да имат контрол над състоянието си.

ИзследванеСъдържаниеЦенаПоръчай

Някои ключови показатели, като холестерол, например, е препоръчително да се изследват след 30-годишна възраст. Производството на тестостерон също е основен маркер – неговите нива значително намаляват при мъжете над 40 г.

ИзследванеСъдържаниеЦенаПоръчай

С годините се увеличава вероятността от поява и развитие на някои сърдечно-съдови заболявания и такива на мъжката полова система. При тях показателите, които се изследват, са hsCRP и PSA.

ИзследванеСъдържаниеЦенаПоръчай

Изследването на простатно-специфичния антиген (PSA) спомага за оценка на риска от карцином на простатата.

ИзследванеЦенаВреме за резултати (дни)КодПоръчай