Пациентите на МЦ Д-р Сигридов използват 10% отстъпка в Синево България

пациентите на мц сигридов използват 10 процента отстъпка

По повод на успешното ни партньорство, от 1-ви септември пациентите на Медицински център „Д-р Сигридов“ могат да се възползват от 10% отстъпка от редовната цена на голям брой изследвания във всички манипулационни на лаборатории Синево България. Желаещият да ползва отстъпката трябва да представи бланка с назначени изследвания от МЦ „Д-р Сигридов“ на регистратурата, в която и да е манипулационна на Синево.

Какво е Медицински център „Д-р Сигридов“?

МЦ „Д-р Сигридов“ е доказан център в областта на майчиното и ембрио-феталното здраве. Фокус на медицинския център е подготовката на двойката за зачеване, проследяване на бремеността и следродилната грижа за жената. Пациентите могат да се възползват от широка гама услуги в тези направления, сред които пренатална медицина, гинекология, ендокринология, имунология, хранене и диететика.

Освен с отличния опит на своите лекари, МЦ „Д-р Сигридов“ разполага и с последен клас иновативно и високотехнологично медицинско оборудване за прецизна ултразвукова диагностика. Качеството на неговия образ наподобява това на магнитен резонанс, което осигурява кристален и изключително информативен образ с висока резолюция във всички измерения – 2D, 3D и 4D.

Условия на промоцията и включени изследвания

Промоционалните условия са валидни за периода от 1-ви септември до 31-ви януари, 2023 г. Отстъпката от 10% за пациенти на МЦ „Д-р Сигридов“ не се комбинира с други отстъпки и промоции и не се прилага при онлайн заявки и пакети от изследвания с вече намалена цена.

Изследвания и цени