Здравен партньор на The Economist: The World Ahead 2022

Имахме честта да бъдем ексклузивен здравен партньор на българското издание на международното събитие The world ahead 2022, което се проведе на 1 февруари 2022 г. в София.

Събитията от поредицата се организират ежегодно от авторитетното икономическо списание The Economist и събират на едно място редица признати политически и бизнес лидери, за да споделят своите смели и откровени прогнози за предстоящата година.

Като здравен партньор осигурихме безопасното провеждане на събитието, тествайки на място и в нашите манипулационни всички присъстващи делегати.

В ролята си на иноватор в лабораторните услуги в България и като част от шведската група Medicover, водещ международен доставчик на медицински и диагностични услуги, бяхме домакини на специални гости на събитието, представящи на европейско ниво сектора на здравеопазването и ролята на междудържавните отношения за растежа на локалната икономика:

  • Н. Пр. г-жа Катарина Рангнит, посланик на Швеция в България;
  • Стафан Тернстрьом, Главен оперативен директор на Medicover, Diagnostic Services;
  • Лауренциу Лука, Директор на Синево Румъния и Управляващ директор на Medicover, Diagnostic Services за Югоизточна Европа;
  • Раду Периану, Търговски директор на Синево Румъния и Medicover, Diagnostic Services за Югоизточна Европа;
  • Стефан Бенгстън, председател на Шведско-българската търговска камара (SweCham Bulgaria);
  • Богдан Цебреан, заместник-ръководител на Посолството на Румъния в България.

 

8W9A8734 Copy

010222 70

010222 443

DSC 6130

DSC 6305

DSC 6381

DSC 6388

DSC 6392