Международна конференция на СИНЕВО

Synevo Bulgaria International conference Sofia 2018

„По-широки перспективи в мениджмънта на пациентите“

19.10.2018г., Хотел „София Балкан“ (Шератон)

 

С над 20-годишен опит в областта на диагностиката в Европа, СИНЕВО се ангажира с научна прецизност, високи стандарти за качество, грижа за пациентите и непрекъснато търсене на отлични резултати. В СИНЕВО сме убедени, че работата, която извършваме днес, ще изгради по-добро бъдеще утре за здравето на нашите пациенти.

На 19 октомври в хотел „Шератон“ организираме нашата първа международна конференция „По-широки перспективи в мениджмънта на пациентите“, която ще даде възможност на участниците да обогатят знанията си по отношение на иновативни диагностични тестове, някои от които са уникални за българския пазар и имат голям потенциал при откриването на трудни клинични случаи.

По време на четирите часа от конференцията шестима високопоставени и опитни български и немски лекари ще презентират лекции за най-новите медицински открития и лечения, включващи връзка между иновативни лабораторни тестове, неврологични симптоми и соматични заболявания, но също и представяне на специфични генетични тестове, които са диагностика на бъдещето, как чрез Теста за лимфобластна трансформация имунологията се свързва с медицинската диагностика и по-специфично – като единствен достоверен маркер за наличие на Лаймската болест, но и важни иновативни тестове в областта на ендокринологията.

Екипът от висококвалифицирани лектори, които ще презентират тези открития, включва:

  • Naghmeh Abbasi-Boroudjeni, Medical Director, IMD Berlin MVZ, Microbiology, Virology & Infection specialist
  • Акад. проф. Иван Миланов, д.м.н., Изпълнителен директор на МБАЛНП „Св.Наум“
  • Dr. Med. Philipp Demmer, FA for human genetics IMD Potsdam
  • Полк. доц. Георги Попов, д.м., Началник Катедра по Инфекциозни болести, ВМА-София
  • Проф. Здравко Каменов, д.м.н., Началник на Клиниката по ендокринология и ръководител на Катедрата по вътрешни болести, МУ-София
  • Univ. Dr. med. M.Sc. Stefan Fischer, Chief Physician, Department of Thoracic Surgery and Lung Support, Ibbenbueren Klinikum, Germany
  • Dr. Sebastian Rotariu, General Manager Synevo Bulgaria Medicover Diagnostic Services

По отношение на важността и значимостта на събитието за българския пазар Себастиан Ротариу, Генерален директор на Синево България заяви: “ Тази международна конференция на академично ниво обединява мултиспецифични предизвикателства и предлага решения за по-бърза и по-точна диагностика на здравословните проблеми на пациента. Обещаваме на участниците различна перспектива и практическо помагало от следващия ден в практиката на всеки. Наистина се гордея с начина, по който допринасяме за здравето на пациентите в България, като предоставяме най-голям набор от усъвършенствани диагностични лабораторни тестове. Силно препоръчвам участието на невролози, ендокринолози, инфекционисти, гинеколози, онколози, интернисти, гастроентеролози, алерголози, токсиколози.“

Ще Ви посрещнем сърдечно на 19.10.2018г. в „София Балкан“ Хотел (бивш Шератон) от 15:00 часа . Моля, уверете се, че сте се регистрирали предварително, за да имате място запазено в конферентната зала.

Synevo е доставчик на избор за диагностични услуги в България, предлагащ вероятно най-широката гама от рутинни и усъвършенствани тестове във всички основни области на клиничната патология. „Синево България“ разполага с национална мрежа от 7 лаборатории и 19 пункта за пробовземане, като през 2017 година е извършила почти 675 000 теста (www.synevo.bg).

Синево България е част от Medicover – водеща международна фирма за здравеопазване и диагностика, основана през 1995 г. (www.medicover.com).

Понастоящем Синево разполага с общо 91 клинични лаборатории и 511 пункта за пробовземане в десет държави (Германия, Румъния, България, Украйна, Полша, Молдова, Сърбия, Турция и Грузия) – вероятно най-голямата мрежа за здравеопазване в Централна и Източна Европа.