Синево България си партнира с МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ за района на гр. Плевен

От първи декември уникалните за България диагностични тестове от широкото портфолио на шведски медицински лаборатории Синево България са достъпни и за жителите на района на гр. Плевен, благодарение на ново сътрудничество с Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина “Св. Елисавета”.

Пациентите от района на гр. Плевен вече могат да посетят МЦ КИРМ „Св. Елисавета“, където да им бъде взета проба и да бъде изпратена до лабораториите на Синево България за изследване. Пациентите ще могат да се възползват от цялостни клинични решения със силна ориентираност към иновациите, включващи както рутинни кръвни тестове, така и високоспециализирана диагностика.

Благодарим на нашите партньори от МЦ КИРМ „Св. Елисавета“, които приеха нашата покана да се присъединят към каузата ни да предоставяме висококачествено и широкообхватно портфолио от диагностични изследвания на все повече българи.

мц кирм св елисавета

За МЦ КИРМ „Св. Елисавета“

Медицински център – Клиничен институт за репродуктивна медицина “Св. Елисавета” е създаден през 2007 г. в град Плевен от клиничния имунолог доц. д-р Емилияна Конова, д.м., и специалиста по имунология и репродуктивна ендокринология доц. д-р Румен Русев, д.м., който по това време е директор на Millenova Immunology Laboratories, Чикаго, САЩ.

Сформиран е екип от различни специалисти в областта на репродуктивната медицина, за да се осигурят на пациентите с репродуктивни проблеми комплексни подходи в диагностиката и лечението, които да доведат до успешно зачеване и износване на бременността.

В изминалите 15 години МЦ КИРМ “Св. Елисавета” се утвърди като модерна клиника по репродуктивно здраве с центрове в Плевен и Пловдив и консултативни кабинети в Бургас, а екипът включва опитни специалисти в областта на акушерството и гинекологията, репродуктивната ендокринология, медицинската генетика, репродуктивната имунология, андрологията, ембриологията, микробиологията и вирусологията, психологията и администрация.

мц кирм св елисавета 2

Кабинетите и лабораториите на Центъра (андрологична, имунологична, клинична и микробиологична и вирусологична) са оборудвани със съвременна апаратура, непрекъснато обновяваща се и без компромис в качеството.

МЦ КИРМ “Св. Елисавета” е място, което дава възможност за научно и академично развитие на своите лекари и биолози, повечето от които са хабилитирани лица и преподаватели в Медицинските университети в Плевен и Пловдив. Научното развитие е част от мисията на центъра: чрез безкомпромисен професионализъм, качество и осъзната отговорност да оправдае доверието и надеждите, с които пациентите го посещават.

мц кирм св елисавета 3

Уебсайт на МЦ КИРМ “Св. Елисавета”: https://ivfpleven.com/