Служител на годината за 2022

Синево България има удоволствието да сподели, че за поредна година проведе инициативата “Служител на годината”, която изведе на преден план отдадеността, професионализма и добре свършената работа на хората в компанията.

“Един екип, една марка”

Като част от шведската група Medicover, Синево България вече повече от 10 години работи в страната, следвайки мисията си да подпомага общественото здравеопазване, предоставяйки най-добрите и доказано качествени лабораторни тестове. Това се случва, благодарение на сплотения екип, създаден от силни личности.

мартин тодоров

След проведеното национално гласуване сред всички служители на Синево България, за победител бе избран Мартин Тодоров! Мартин е оператор, подпомагане на потребители – специализирана информационна система Silab, и е част от Синево от май, 2021 година. Според колеги, основните ценности, които Мартин прилага в работата си, са почтеност, страст към качество и работа в екип, а позитивното му поведение въвлича и останалите колеги в това да показват ангажираност към целите на компанията.

Той споделя следното:

“Изключително съм щастлив, че именно аз печеля наградата за служител на годината. Радостен съм от факта, че усърдната работа и високото ниво на обслужване, не са останали скрити за колегите ми.

За мен е удоволствие да работя в такъв прекрасен Екип! Благодаря на всички, страхотно е да БЪДЕШ част от Синево България (Medicover).”

Това може да бъдете Вие!

Екипът на Синево България не спира да се разраства в цялата страна, така че ако търсите възможност за личностно и професионално развитие в сферата на лабораторните услуги, то не пропускайте да разгледате отворените ни позиции.