Synevo и Code Health заедно в превенцията

partnership synevo codehealth 1200x400 1

Водени от съвместната ни мисия да повишим нивото на осведоменост за здравна превенция в България, щастливи сме да обявим официално партньорството си с единствената българска телевизия с изцяло здравна насоченост – Code Health!

Основната цел на партньорството ни е заедно да предоставяме повече информация от специалисти по значими здравни теми, включващи превенция, диагностика, заболявания и лечение. Вярваме, че така ще спомогнем за подобряване на здравната култура на българското общество, за да може всеки един човек да направи правилния информиран избор за собственото си здраве.

Code Media

На снимката: Изпълнителният директор на Code Media Group – г-жа Мария Бонева (в дясно), финансовият директор Невена Дацкова и програмният директор Емил Кирилов

За нас е истинско удоволствие да работим с млад и амбициозен екип, като този на Code Health, който неуморно търси и изследва най-подходящите похвати, за да представи на широката публика медицинска информация по ангажиращ и отговарящ на нуждите на зрителите начин.

  • Code Health TV e носител на престижната награда „Зелена медия“ за 2021-2022 г.
  • Телевизията предлага широк спектър от български и международни продукции.
  • През сайта на Code Health TV зрителите могат да изпращат своите въпроси, като от телевизията гарантират отговор от специалист.
  • Можете да гледате Code Health TV и чрез видео платформата codehealthplay.bg.