Нов комбо тест за COVID-19, грип (Influenza A & B) и RSV

combo test 1200x600 1

В сезона на грипа и настинките, искаме да улесним максимално нашите пациенти, спестявайки им време и усилия. По този повод, Синево България вече предлага нов комбо тест, който изследва едновременно три отделни вируса, а именно COVID-19, Influenza A & B и Респираторен синцитиален вирус (RSV).

  • COVID-19 – Макар затишието на пандемичната вълна, коронавирусът продължава да се разпространява сред българското население, но често бива объркан с други инфекции.
  • Influenza A & B – Има четира типа инфлуенца грип, но двата най-разпространени са тип А и Б. Изложени пред по-голям риск са по-възрастните хора, малките деца и бременните жени.
  • RSV – Познат още като Респираторен синцитиален вирус, RSV има същата симптоматика като стандартна настинка, но за разлика от нея, RSV вирусът е особено опасен за малки деца.

Поради голямата сходност в симптоматиката на трите вируса, а също и голямата честота на тяхното разпространение по време на зимните месеци, комбо тестът COVID-19 + Influenza A & B + RSV на Синево България дава възможност на пациентите да се изследват едновременно и за трите инфекции, така че да могат да вземат мерки своевременно.

До края на месец януари, тестът ще бъде на промоционална цена от 24 лв. за всички пациенти на лаборатории Синево България. Възползвайте се сега.

ИзследванеЦенаПоръчай