Synevo HomeDoc – Най-добрите медицински специалисти на няколко клика разстояние

телемедицина синево homedoc

Ние се борим с COVID-19

С настъпването на тежкия остър респираторен синдром коронавирус 2 или по-популярен като SARS-CoV-2, животите на всички нас се промениха. Голяма част от човечеството не е предполагала, че е възможно един подобен вирус толкова рязко да промени ежедневието на милиарди хора по цял свят.

Въпреки, че бе открит в началото на 2020 година, COVID-19 продължава да се разпространява, а броят на заразените в световен мащаб се покачва.

Разпространението на този вирус може да бъде ограничено чрез прилагане на редица превантивни мерки като социална дистанция, носене на предпазна маска, редовно миене на ръцете и др. Това е и причината много от нас да ограничат социалните си контакти и излизането на обществени места през последните месеци.

Лаборатории Synevo непрестанно полагат усилия, насочени към справянето с тази пандемия и ограничаването ѝ.

Статиите на тема Covid-19, написани от авторите ни, са едни от най-подробните и актуални материали по темата в българското интернет пространство.

Към момента лаборатории Synevo извършват следните изследвания, свързани с Covid-19:

Какво представлява платформата за телемедицина Synevo HomeDoc?

Сега е време да предприемем следваща стъпка към нашата цел да се справим и овладеем тази опасност.

Лаборатории Synevo България в партньорство с румънския разработчик на софтуер за телемедицина ATLAS създадоха българска платформа за онлайн видео консултации с медицински специалисти – Synevo HomeDoc.

Заради пандемията с Covid-19, много от нашите социални интеракции се дигитализираха и преместиха във виртуална среда – работа от вкъщи, повече контакти с близки и семейство чрез интернет и по телефона, отколкото на живо.

Synevo HomeDoc Ви дава възможността да се свържете с медицински специалисти в разнообразие от медицински специалности от комфорта на своя дом или офис. Ето и някои от предимствата, които Synevo HomeDoc Ви предоставя:

  • онлайн видео консултация с едни от най-добрите медицински специалисти и лекари от комфорта на Вашия дом или офис
  • достъп до медицински специалисти в България от всяка точка на света
  • достъп до медицински специалист по всяко време
  • избегнете пътуване до болница / клиника / кабинет в натоварения трафик
  • избегнете чакане пред кабинета на лекаря
  • избегнете социални контакти с други болни в болници / клиники и риск от инфекция

както и много други.

Телемедицина

Специалисти в платформата за телемедицина

Всички специалисти, предлагащи онлайн консултации в платформата Synevo HomeDoc, са лекари или медицински професионалисти, много от които с дългогодишен опит и квалификации. Те владеят множество чуждестранни езици, от които английски, немски, руски и др.

В платформата ще бъдат добавяни все повече специалисти от разнообразни медицински специалности, с които ще имате възможност да се консултирате.

Ако вие сте медицински специалист и желаете да предлагате услугите си в платформата Synevo HomeDoc, можете да се регистрирате като специалист. След потвърждение и верификация на профила Ви от страна на нашия екип, Вие ще имате възможност да провеждате онлайн видео консултации.

Влезте в платформата Synevo HomeDoc сега и запазете консултация с медицински специалист в удобно за Вас време!

При въпроси относно Synevo HomeDoc, моля, пишете ни на homedoc@synevo.bg.